Booi Kluiving

@Oudezijds Achterburgwal 75

Koop je tickets nu!

Biografie

PoëzieSpoken WordTheater

PLASTIC

ENGLISH BELOW

Plastic is een cross-over tussen theater en poëzie over de tijdelijkheid van de dingen die we gebruiken, en de maakbaarheid van de mens. Zouden we onze tijdelijkheid niet eerder moeten accepteren in plaats van duurzaam en ecologisch te leven, dwangmatig behouden wat toch gedoemd is te mislukken en deze weggooicultuur niet juist moeten omarmen?
Booi, een jongen met een gebroken hart, hij is gedumpt en uit zich via poëzie. Alleen weet hij zijn liefdesverdriet niet onder woorden te brengen. Hij weet niet waarom hij is gedumpt en dus gebruikt hij een ander onderwerp om zijn eigen liefdesproblemen mee te vergelijken, zodat hij deze op die manier kan verklaren.
Hij ziet nu dat de mens zich door prothese benen en botoxlippen sneller dan ooit aan het evolueren is, de industrie zich door plastic nog nooit zo snel ontwikkeld heeft. Zijn we tenslotte niet allemaal tijdelijk? Zouden we onze tijdelijkheid niet eerder moeten accepteren in plaats van duurzaam en ecologisch te leven, dwangmatig behouden wat toch gedoemd is te mislukken en deze weggooicultuur niet juist moeten omarmen?

Voor een voorproefje check de youtube link hieronder!

______________________________________________________________________________

Plastic. A cross-over between theatre and poetics. About the temporarily things in life. Is it worth to work for sustainability. Booi, a guy with a broken heart. He spits his broken heart out in poetry. But he doesn't know how to tell it yet. He sees an evolution of botox and artificial human bodies. Shouldn't we accept the temporarily things?

Check it out in the youtube link below!

  • location

  • Oudezijds Achterburgwal 75

Heb je er al zin in? Haal je tickets nu!