Home
nlen

Stukafest

Studentenkamerfestival

Kaartje kopen

Wanneer

16-02-2017

Begint om 20:30

Waar

Groningen

11e editie Stukafest 2017 op 16-02 -- Line-up volgt

Volg ons op Facebook, Twitter en Instagram voor regelmatige updates. Binnenkort wordt hier de line-up bekend gemaakt.
Al voor de 11e keer op rij vindt in februari Stukafest plaats in 15 studentenkamers in Groningen en nog steeds weet het festival zich elk jaar te verbeteren. Met een programma vol muziek, theater, dans, film en nog veel meer boeit Stukafest de vele bezoekers. Na drie intieme concerten is er nog genoeg tijd om tijdens het eindfeest te dansen. Ook hier behoudt Stukafest zijn gevarieerde karakter. Zien we je daar?

Wil je een act in je kamer?


We zijn op zoek naar kamers die we 16 februari kunnen omtoveren tot minitheaters. Deze kamers zijn in ieder geval groter dan 18 m2 en liggen op maximaal 10 min fietsen van de Grote Markt. Als gastheer of gastvrouw zal jij de artiest verwelkomen, wellicht van een hapje of drankje voorzien en de hele avond genieten van fantastische optredens, om vervolgens los te gaan op het eindfeest...

Klinkt dit goed? Of heb je nog vragen? Stuur dan een mailtje naar groningen@stukafest.nl met daarin een beschrijving van de beschikbare kamer en het adres, en wie weet komen wij binnenkort langs om een kijkje te nemen!

Herinneringen

Bekijk Minder Bekijk Meer

Contact