StukaFam

We-Are-VierkantLineup insta brotherhoodUITWASChronos.

.

 

Als je Stukafest leuk vindt, dan zal StukaFam je ook bevallen. We nodigen iedereen uit om deel uit te maken van onze Stuka-familie, om er samen voor te zorgen dat Stukafest weer plaats kan vinden tussen de studieboeken en kratjes bier. Je wordt familielid door een door jou te bepalen bedrag te doneren, waarmee we onze krachten bundelen en streven naar een mooie toekomst. Uiteraard staat hier van alles tegenover; van jaarlijkse familiefeestjes, goede deals bij onze partners, tot meedenken over de nieuwe concepten. Je kunt het zo bont maken als je zelf wilt. Interesse? Lees hieronder de details.

Er zit een behoorlijke organisatie achter Stukafest – met zo’n 150 vrijwilligers, 65 culturele acts, partners en betrokkenen werken we samen met allerlei opkomende en gevestigde muzikale, theatrale, choreografische en experimentele talenten. We hebben gemerkt dat veel mensen Stukafest een warm hart toedragen en om dat gevoel tegemoet te komen bieden we alle betrokken graag de kans om zich bij onze gemeenschap aan te sluiten. Samen sta je sterker, en samen hopen we een mooie toekomst voor Stukafest te kunnen creëren.

We doen ons uiterste best om cultuur zo laagdrempelig mogelijk te maken en dat ook zo te houden. Daarnaast doen we ons uiterste best om alle acts zo eerlijk mogelijk uit te betalen. Door middel van wat extra financiële steun, kan het festival naar een nog hoger level getild worden en kan er meer teruggegeven worden aan de bezoekers. Uiteraard worden alle leden op de hoogte gehouden over de vorderingen die gemaakt kunnen worden dankzij StukaFam. 

Voor een eenmalig, door jou te kiezen bedrag per jaar steun je Stukafest met een oog op de toekomst. In ruil voor je steun ontvang je allerlei leuke dingen; gratis toegang tot één van de dertien Stukafest edities, een jaarlijks familiefeestje met de bijbehorende drankjes en hapjes, leuke acties bij onze partners speciaal voor StukaFam leden. We hopen we dat je wilt meedenken over de toekomst van Stukafest. 

Het is heel simpel. Je wordt onderdeel van de StukaFam door onderstaand incassoformulier in te vullen en te versturen. In het formulier kun je aangeven voor welk bedrag je lid wilt worden van de StukaFam. Aan ieder bedrag zitten weer andere bedankjes verbonden:

Word lid voor 20,- per jaar

Als dank voor je steun, krijg je 20% korting op jouw ticket, mag je gebruik maken van de voorverkoop en krijg je andere, nog geheime, Stukafam-bonussen.

Word lid voor 30,- per jaar

Als dank voor je steun, mag je gratis naar Stukafest, mag je gebruik maken van de voorverkoop en krijg je andere, nog geheime, Stukafam-bonussen.

Word samen lid voor 50,- per jaar

Wat is leuker dan Stukafest bezoeken? Stukafest samen bezoeken! Kies een maat of familielid uit en steun (en bezoek!) Stukafest samen. Dit kan voor €50,- per jaar. Als dank voor jullie steun, krijgen jullie twee gratis Stukafest tickets, mogen jullie gebruik maken van de voorverkoop en krijgen jullie andere, nog geheime, Stukafam-bonussen.

Join the StukaFam

STUKAFEST OP SOCIAL MEDIA