Magic Tom & Yuri

@Van Ittersumstraat 82, 8012 TL Zwolle

Koop je tickets nu!

Biografie

ComedyMagic

Magic Tom en Yuri zijn een komedie theater duo met haar roots in de Nederlandse punk scene. Van jongs af aan zijn Tom Eysink Smeets en Yuri van der Horst bezig met het maken van komedie. Hun bekendste werk is de theatrale punkband Orgaanklap (Lowlands, Paradiso, Orgaanklap Festival) die snel naam vergaarde als: “De ambassadeurs van het Nederlands absurdisme”.
Een jaar geleden vonden Tom & Yuri het tijd om de aandacht weg te halen van de muziek, en zich te focussen op theater. Zo ontstond Magic Tom & Yuri; twee losers op een missie!
Om meer inzicht te krijgen in het persoonlijke leven van deze twee excentrieke personages spelen de goochelaars korte nummers over zeer specifieke, persoonlijke thema’s: over hun quarter-life-crisis die zich uitte in het oprichten van een onsuccesvolle graffiti crew, of over Magic Toms grootste ergernis: “waarom is een broodrooster niet breed genoeg voor een sneetje brood?” De twee ijverige goochelaars hebben in een half jaar tijd 30 podia betoverd. Op vrijdag 28 februari betoveren ze Stukafest Zwolle. Hun show is voor jong en oud, saai en stout. Komt dat zien komt dat zien!

  • location

  • Van Ittersumstraat 82, 8012 TL Zwolle
  • Van Ittersumstraat 82
  • 8012 TL Zwolle

Heb je er al zin in? Haal je tickets nu!

 

 

Stukafest wordt mede mogelijk gemaakt door