Uncharted Land

@

Koop je tickets nu!

Biografie

Stukafood
Het Amsterdamse jazzkwartet Uncharted Land bestaat uit Terra Lasès (tenorsax en zang), Daniel Hooglandt (piano), Yuri Heiligers (contrabas) en Leon Yegenoglu (drums). Deze jonge en talentvolle leden van de groep spelen sinds anderhalf jaar in deze formatie.
Ze kennen elkaar uit de verschillende big bands van de onlangs overleden jazzlegende Peter (“Jazz is fun, but serious fun”) Guidi. Daar werd de basis gelegd voor hun liefde voor de jazz. Het bracht hun op tal van belangrijke jazzpodia in binnen- en buitenland. Zo verzorgden zij met de Junior Jazz Unlimited Big Band diverse optredens in New York, waar zij onder meer een workshop in het fameuze Lincoln Center volgden.
Ondanks hun relatief korte bestaan klinkt Uncharted Land als een vanzelfsprekendheid. Het sprankelt, swingt en straalt een grote vitaliteit uit. Hun spel is nu eens uitbundig, dan weer ingetogen, maar altijd creatief in de improvisaties. Op het repertoire staan – naast standards – ook stukken van hedendaagse jazzcomponisten. Sinds de oprichting wordt het kwartet gecoacht door bassist Peter Bjornild, docent aan de Jazz Academy.
  • location

  • Skek
  • Zeedijk

Heb je er al zin in? Haal je tickets nu!

 

 

Stukafest wordt mede mogelijk gemaakt door