FAQ

Tickets

Wat betekent Pay-What-You-Can?


Een Pay-What-You-Can/Like/Wish- systeem betekent in de basis dat de klant kan betalen wat hij/zij wil. De klant heeft hierbij de vrijheid om zelf de waarde van het product te bepalen. Toch willen wij ons eigen product niet onderwaarderen en hebben we gekozen voor een minimaal bedrag van €2,70. Daarbij zit er een nuance in het woord Can, Like of Wish. We hebben gekozen voor Can en vragen het publiek om zelf te bepalen wat zij in staat zijn om te betalen voor Stukafest TV rekening houdend met een minimumbedrag van €2,70.


Wat is het verschil tussen de streamingtickets?


Alleen de prijs verschilt, maar met alle streamingtickets kan je de drie streams van de desbetreffende week bekijken.


Ik wil een ticket kopen voor een bepaalde stad/artiest.


Bij het aanschaffen van een ticket heb je toegang tot alle performances van de drie steden die op de desbetreffende vrijdag aan de beurt zijn. Dus eigenlijk ben je hartstikke voordelig uit met het kopen van een ticket voor een bepaalde stad/artiest, want je hebt de mogelijkheid om ook te genieten van andere steden/artiesten. Ook al wil je maar één stad of artiest zien, het Pay-What-You-Can systeem blijft staan. Er zijn dus geen aangepaste betaalopties.


Wanneer krijg ik de link van de stream opgestuurd?


Elke donderdag voor de livestream krijg je van ons de link voor Stukafest TV. Houd vooral je spam in de gaten, want het kan zijn dat onze mail daar terechtkomt.


Ik heb een ticket gekocht, maar kan de link naar Stukafest TV niet vinden


Als eerst kan je kijken of de mail in je spam terecht is gekomen. Is dit niet het geval, bekijk dan of je een bevestiging heb ontvangen bij het aanschaffen van de tickets en of het aankoopbedrag is afgeschreven van je rekening. Als dit alles het geval is en je hebt nog steeds geen mail ontvangen met de link, stuur dan een mailtje naar info@stukafest.nl .


Ik wil deelnemen aan een extra activiteit (bijvoorbeeld Silent Disco, Afterparty) van een stad of wil gebruik maken van Stukabox/StukaKado van steden


Dat kan! Selecteer in de ticketshop de streamingdatum van jouw stad. Vervolgens zie je onderaan de pagina de extra activiteiten. Let bij de Silent Disco er op dat je zowel een ticket koopt voor de Silent Disco en ook het aantal koptelefoons selecteert. Jouw stad zal vervolgens zelf contact met je opnemen om jouw aanvraag op te volgen.


Stukafest TV

Waar kan ik de line-up vinden?


De volledige line-up is hier te vinden www.stukafest.nl/line-up/


Hoe kan ik ‘zappen’ naar een ander kanaal?


Onderaan de pagina van Stukafest TV vind je drie knoppen waar je op kan klikken. Elke week staan er drie nieuwe steden op de knoppen, waardoor jij zelf kan bepalen wat je kijkt.


Ik heb problemen met het kijken van Stukafest TV


Bekijk of je een stabiele internetverbinding hebt. Als dit het geval is en het is niet mogelijk om via de website te bekijken, kan je de stream bekijken via Twitch. Zoek naar Stukafest Channel 1, 2 en 3. Het nadeel hiervan is dat je niet kan ‘zappen’. Als je wil kijken naar één channel is het dus geen probleem. Maar het kijken naar verschillende channels wel. Een optie is om de channels in verschillende tabbladen open te hebben.


Stukafest Algemeen

Waarom Stukafest TV?


Normaal gesproken wordt Stukafest elk jaar georganiseerd door de stedelijke besturen. Elke stad heeft een diverse eigen programmering en het publiek heeft de keuze om zijn of haar eigen programma samen te stellen aan de hand van eigen voorkeuren. Hierbij treedt elke artiest op een andere locatie, waardoor het publiek door de stad navigeert om de bestemming te bereiken. Niet alleen leer je nieuwe artiesten kennen, maar ook de stad. Dit jaar moest het vanwege de coronacrisis helemaal anders. En toch wilden we er iets speciaals van maken, aangezien Stukafest dit jaar 20 jaar bestaat. Daarom is dit het eerste jaar dat we Stukafest TV neerzetten. We wilden dezelfde sfeer creëren als bij een reguliere editie van Stukafest en daarom kan je als toeschouwer zelf bepalen waar je naar kijkt. De hele maand februari presenteren elke vrijdagavond drie stedelijke besturen hun eigen programmering en hun stad. Door te ‘zappen’ kan je een kijkje nemen bij de andere steden.


Ik wil volgend jaar Stukafest organiseren


Super leuk dat je volgend jaar Stukafest wil organiseren! Je kan je aanmelden door een mail te sturen naar info@stukafest.nl en hierbij aan te geven welke stad jij wil organiseren.


Ik wil Stukafest steunen


Super leuk! We kunnen alle steun gebruiken. Klik hier voor meer informatie.