Voor het vierde jaar op rij Ik Ben Aanwezig ♥ Stukafest

Dinsdag 28-11-2017

Stukafest en Ik Ben Aanwezig lijken een gouden combi. Onze ticketservice heeft vanaf dag één vaste lage servicekosten en wij houden niet van onzin. Geen onnodige ophoging van de servicekosten en een gebruiksvriendelijk aankoop- en gebruikerssysteem.

Soms wel 20 studentenkamers per avond, drie rondes per kamer, drie acts per avond… en dat allemaal in één online ticketshop. In 2014 kregen wij vanuit Stukafest de vraag of ons ticketsysteem dit aan kon. Tuurlijk, zeiden wij, niet wetende dat het wel eens een vrij complex project kon worden. Speciaal voor Stukafest bouwden wij een flexibele module die ieder jaar opnieuw onder de loep is genomen en uitgebreid op basis van de ervaringen. In 2018 maakt Stukafest voor het vierde jaar op rij gebruik van Ik Ben Aanwezig. Samen hebben we ervoor gezorgd dat er de afgelopen drie jaar meer dan 31.000 acts bezocht zijn, in zo’n 1.400 studentenkamers door heel Nederland.

Voor nu kijken we uit naar aankomende editie waar sinds dit jaar ook Breda en Middelburg via de ticketshop aan meedoen. Wij wensen de organisatie én alle studenten alvast veel plezier!

Tickets voor Stukafest 2018 vind je binnenkort in onze ticketshop: shop.ikbenaanwezig.nl.

—————

Voor meer informatie over Ik Ben Aanwezig:
WWW: www.ikbenaanwezig.nl

Facebook: https://www.facebook.com/ikbenaanwezig/