Stukafeest – vrijdag

@Gebr. de Nobel, Marktsteeg Leiden

Koop je tickets nu!

Biografie

MuziekStukaFeest

Kraak & Smaak draait al sinds het debuutalbum ‘’Boogie Angst’’ volop mee in de nationale en internationale muziekscene. Met een mix van funk, dance, house en lounge weet de DJ formatie, die overigens Leidse roots heeft, al jaren op internationale hitlijsten te plaatsen. Tours door o.a. de VS, en Australië vormde grote successen. In Europa is Kraak & Smaak ook niet te stoppen. Optredens op o.a. Glastonbury (tot vier keer toe), Lowlands, Sziget, Pinkpop en Dance Valley, hebben afgelopen jaren plaatsgevonden. Frontman Mark Kneppers zal tijdens het eindfeest een uur lang de DJ Set verzorgen.

Later op de avond komt ook niemand minder dan MEROL, bekend van nummers als ‘LEKKER MET DE MEIDEN’ en ‘IK WIL EEN KIND VAN JOU’. MEROL maakt catchy Nederlandstalige popmuziek. De roodharige femme fatale is charmant, ondeugend en een tikkeltje ordinair. Met haar cheecky teksten, jaren ’80 synth en gezonde dosis zelfspot, weet ze ieders hart te veroveren.

Het belooft een spectaculair eindfeest te worden en de verwachting is dat de kaarten hard zullen gaan, dus twijfel niet langer en koop ze nu!

  • location

  • Gebr. de Nobel, Marktsteeg Leiden
  • Gebr. de Nobel
  • Marktsteeg

Heb je er al zin in? Haal je tickets nu!

 

 

Stukafest wordt mede mogelijk gemaakt door