Stukafest Nijmegen

vrijdag 05-02-2021

Jaja het is weer zover🧦✨, ook dit jaar zal Stukafest Nijmegen plaatsvinden! Voor de verandering zal dit jaar alleen niet hetzelfde lopen als voorgaande jaren. De geliefde 3 rondes vol kunst, theater, muziek en performance in de Nijmeegse studentenkamers zullen hun weg vinden in een digitale stream. Dit allemaal geheel om onder deze COVID-19 gerelateerde omstandigheden tóch een fantastisch festival neer te zetten.

We presenteren daarom: StukafestTV📺; een digitale stream verdeeld over 4 dagen in Februari waarin alle 13 Stuka steden (3 steden in één stream) zijn performances aan jullie laten zien. Wij hebben voor jullie excentrieke, interessante, leuke, en vooral kunstzinnige performances bij elkaar gezocht die we aan jullie presenteren! Nijmegen heeft de eer om de serie streams gedurende Februari te starten samen met Middelburg en Tilburg op 5 Februari 2021. Schrijf de datum dan ook snel in je agenda want dit wil je niet missen. Daarbij zitten in onze stream ook Stukafest Middelburg en Stukafest Tilburg die beide óók 3 fantastische acts hebben gevonden. Genoeg om te bewonderen dus, en dat financieel in te delen naar eigen keuze met ons PAY WHAT YOU CAN mogelijkheid, beginnend met een ticket voor maar 2,70 euro!

Koop je tickets nu!

STUKAFEST OP SOCIAL MEDIA

Contact Nijmegen

Heb je vragen, opmerkingen of ideëen voor Stukafest Nijmegen? Wil je ons sponsoren? Of een complimentje achterlaten? Via het onderstaande veld kan je Stukafest Nijmegen bereiken!

    [recaptcha]

     

     

    Stukafest wordt mede mogelijk gemaakt door