StukaFam

We-Are-VierkantUITWASChronos.

.

Stukafest bestaat in 2021 maar liefst 20 jaar! Elk jaar willen we de organisatie naar een hoger niveau tillen door jonge culturele talenten te begeleiden met het neerzetten van een succesvol festival. Met diverse workshops/bootcamps gegeven door professionals uit het culturele veld en de begeleiding/tools die worden aangedragen, kunnen jonge talenten hun eerste professionele ervaringen in de culturele sector opdoen. Daarbij streven we als organisatie om cultuur zo laagdrempelig mogelijk te maken. Een nieuw concept als Stukafest TV draagt bij aan het toegankelijk maken van cultuur aan een groot en zo’n divers mogelijk publiek. Ook jij kan hier een bijdrage aan leveren!

Vanaf 25 euro kan jij ons steunen en lid worden van StukaFam! Als lid van StukaFam draag jij bij aan de instroom van jonge talenten binnen alle facetten van de culturele sector. Niet alleen vanuit de organisatiekant worden de eerste professionele stappen in de culturele sector gezet, ook nieuwe makers kunnen bij ons hun professionele carrière starten en podiumervaring opdoen. Daarbij help je ons cultuur toegankelijker te maken voor een groter publiek.

– Bij het aanmelden in de maand februari krijg je van ons een paar Stukafest-sokken cadeau! Op=op
– Drie keer per jaar een nieuwsbrief met updates over Stukafest, maar ook nieuwtjes over de Nederlandse culturele sector, onze partners of leuke kijktips of bezoektips
– Toegang tot exclusieve acties en content
– Eerder toegang tot kaartjes voor komende Stukafest-edities

Join the StukaFam

STUKAFEST OP SOCIAL MEDIA