Mensen Zeggen Dingen

@Bas

Koop je tickets nu!

Biografie

PoëzieSpoken Word

Mensen zeggen dingen en voor die mensen is er een podium. Met trots mogen we vertellen dat dit podium o.a. wordt gebouwd in een studentenkamer in Tilburg!
Mensen Zeggen Dingen. Komedie, snoeiharde voordrachten en rijmelarij van het hogere niveau.

Joep Span is dit jaar een van de MZD Stukafesters. Hij gaat bijna elke stad af en dus ook in Tilburg! Joep draait nu al anderhalf jaar mee met Mensen Zeggen Dingen, als hoofdvrijwilliger en als spreker bij verschillende projecten. En waar Joep is, wordt er gelachen. En bier gedronken.
En wie bier drinken zegt, zegt Yannick Moyson. Yannick is de baas van MZD België en komt speciaal uit Antwerpen om een woordje te zeggen. Yannick speelt met woorden, en met biertjes, en houdt er dan ook van om deze te combineren. En als je goed oplet, kun je ook nog eens biertjes winnen.

Mahat Arab vertegenwoordigt het Tilburgs trots. Sinds afgelopen zomer is Mahat van Arnhem verhuist naar Tilburg. In Arnhem heeft hij zich dusdanig in de kijker gespeeld dat hij het zelfs heeft gered tot aan Paradiso. En dat allemaal onder de noemer Etnisch Profiteren.

Een killer line-up, wij hebben er heel veel zin in en wij hopen jullie ook! Er zijn nog kaarten beschikbaar, dus wees er snel bij!

  • location

  • Bas
  • Magazijnstraat 4
  • Tilburg

Heb je er al zin in? Haal je tickets nu!

 

 

Stukafest wordt mede mogelijk gemaakt door