Mensen Zeggen Dingen

@Lombokstraat 27

Koop je tickets nu!

Biografie

PerformancePoëzieSpoken Word

Mensen Zeggen Dingen, met hun motto “Alles op het gebied van woord”, programmeert een spreker in een van de kamers van Stukafest Utrecht!

Er waait een nieuwe wind door Nederland want er staat een groep mensen op. Een groep mensen bestaande uit mannen en vrouwen uit alle windstreken. Het gaat om een groep artiesten die alle leeftijden hebben en wortel hebben geschoten in een andere omgeving. Deze groep mensen is enkel gewapend met microfoon, heeft niets dan het woord te verspreiden. Ze trekken volle zalen zonder labels, zonder uitgevers en zonder de media. Mensen Zeggen Dingen voorziet deze wonderbaarlijke mensen van een podium. Sinds september 2014 trekt de karavaan door Nederland, waarbij de bende alle steden aandoet. Bereid je voor op komedie, snoeiharde voordrachten en rijmelarij van het hogere niveau.
Al eerder stonden zij op de LowLands, Zwarte Cross, Pukkelpop, de Gentse feesten, Theater Aan Zee, de Nijmeegse Vierdaagsefeesten, Solar Weekend, Manana Manana en deBeschaving. Mensen Zeggen Dingen zal jullie doen laten zwijgen, nadenken, lachen en verwonderen.

  • location

  • Lombokstraat 27
  • Utrecht

Heb je er al zin in? Haal je tickets nu!

 

 

Stukafest wordt mede mogelijk gemaakt door