MomentOpnames

@IBB 15-1

Koop je tickets nu!

Biografie

CabaretMuziek

MomentOpnames maakt muziek waar de lol vanaf spat. Met sterke teksten en aanstekelijke melodieën vangen zij momenten in liedjes die niet meer uit je hoofd gaan. Sterker nog, ze zullen voor altijd een plekje in je hart veroveren. Dit muzikale cabaret, of deze cabareteske muziek, is bloedserieuze onzin die je niet wil missen!

Sinds september 2017 brengen de mannen, in een wisselende bezetting, hun nummers ten gehore. Het wordt door critici omschreven als: “Gevoelig tot geinig, luchtig tot liefdevol en geestig tot geniaal. In één woord: tijdloos.” ~ Harrie Mulisch.

De drie koppige studentenband bestaat uit Boban Braspenning (24), Thom Dubbeldam (24) en Pieter-bas de Lange (25). Met zelfbedachte, kritische verenigingsliedjes begonnen Thom en Boban te spelen bij de Studenten Zeilvereniging Histos. Dat ging ze voor de wind! Het was een boot die Pieter-bas niet wilde missen. Hij besloot zich daarom aan te sluiten en maakte de band tot wat het is: een zinkend schip … maar boeien!

Wil jij lachen, gieren, brullen en bovenal meezingen met aanstaande studentenhitjes? Twijfel dan geen moment en kom deze toekomstmuziek bewonderen!

  • location

  • IBB 15-1
  • Ina Boudier-Bakkerlaan 15-1
  • Utrecht

Heb je er al zin in? Haal je tickets nu!

 

 

Stukafest wordt mede mogelijk gemaakt door