Stranded FM (Stukanacht)

@EKKO

Koop je tickets nu!

Biografie

EindfeestMuziek

Stukanacht 2019 wordt afgesloten door de buitengewone DJ's van Stranded FM! Tussen 01:15 en 04:00 nemen ze het podium over en ze sturen maarliefst drie DJ(duo's) om de voetjes tot diep in de nacht van de vloer te houden.

Garnett
Deze Engelsman in het Utrechtse is als een van de vaste krachten achter Stranded FM een bekend gezicht achter de draaitafels. Hij brengt een zeer dansbare doch laidback vibe met goudeerlijke funk, energieke house, rare grooves, bouncy disco, vibing soul en skanking reggae.

Waar het Schip Strand
Grenzen zijn er niet bij Waar het Schip Strand. In hun maandelijkse radioprogramma wordt er muziek in alle talen en uit alle werelddelen gedraaid. Soms experimenteel, maar soms ook pure popmuziek. Een zoektocht in het onvoorspelbare, maar voornamelijk ook dansbare.

Rochelle Dietz & Balu
Rochelle Dietz en Nicolas van Dedem zijn de afgelopen jaren druk bezig geweest in de lokale Utrechtse scene en hebben Birdcage Radio opgestart. Met beiden een verschillende smaak en stijl komen deze twee krachten samen en leveren ze elektrische breakbeat met een zekere groove, doorweven met house-invloeden.

  • location

  • EKKO
  • EKKO Utrecht

Heb je er al zin in? Haal je tickets nu!

 

 

Stukafest wordt mede mogelijk gemaakt door