Nieuw: Stukafest in de Soos

Dinsdag 06-11-2018

Stukafest Utrecht presenteert… Stukafest in de Soos!

Stukafest is een studentenfestival, en wat nog meer belangrijk is voor studenten zijn hun verenigingen. Daarom organiseert Stukafest Utrecht dit jaar in samenwerking met drie verenigingen ‘Stukafest in de Soos’. Utrechtse Studentenzeilvereniging Histos, Utrechtse Homo StudentenVereniging Anteros en Navigators Studentenvereniging Utrecht stellen voor één avond hun sociëteit open voor culturele artiesten, leden van elkaars verenigingen en natuurlijk bezoekers van buitenaf! Een soort Stukafest in het klein, in de woonkamers van studentenverenigingen. Zo kunnen leden van de verschillende verenigingen elkaar beter leren kennen, niet-leden een kijkje nemen in sociëteiten en kan iedereen ondertussen genieten van een culturele avond met muziek, cabaret en spoken word.

Deze bijzondere eerste editie zal plaatsvinden op vrijdag 30 november 2018. In drie rondes kunnen bezoekers alle verenigingen langsgaan, waar in elke sociëteit door Stukafest een artiest is geprogrammeerd. Tot slot zal bij NSU hun eigen band Hemelsbreed een optreden geven, waar iedereen kan samenkomen.
De rondetijden zijn als volgt:
Ronde 1: 20:00-20:30
Ronde 2: 21:00-21:30
Ronde 3: 22:00-22:30
Start Hemelsbreed: 23:00

Bij Histos zal Utrechtse wereldrockband De Baron het podium innemen, Wordbites verzorgt silent poetry disco in Anteros’ U-bar en bij NSU treedt cabaretier Thjum Arts op.

Een regulier kaartje kost €7,50, leden van de drie deelnemende verenigingen krijgen korting en betalen €5, op vertoon van hun verenigingspas.

Wil je hierbij zijn? Koop dan nu je tickets via de Ikbenaanwezig website:

https://shop.ikbenaanwezig.nl/tickets/event/stukafest-in-de-soos

Voor meer informatie over de line-up en het evenement, check ons Facebookevent:

https://www.facebook.com/events/2102346653151515/

 

Stuka in de soos poster klein

 

Stukafest wordt mede mogelijk gemaakt door