Stukafest Zwolle

donderdag 15-02-2018

Een knallend optreden tussen de kratjes bier en studieboeken, een intieme literaire voordracht onder een hoogslaper of een cabaretier aan de eettafel. Het is allemaal mogelijk tijdens Stukafest! Bij het Studentenkamerfestival Zwolle worden acht studentenkamers omgetoverd tot minitheaters.
De kamerbewoners zijn je gastheren en -vrouwen, bij hen kun je terecht voor een good old blikje bier of een bakje borrelnootjes voordat je een dansje waagt bij NABER, je ballen uit je broek lacht bij de stand-up comedy van Sander van Putten, Jeroen Coelen & Jannick Hamberg of neerploft op de bank luisterend naar een intiem concert van Ruud Fieten. De artiesten zitten bijna bij je op schoot, of andersom, dat is precies wat Stukafest zo bijzonder maakt!

Voorafgaand aan het festival stel je zelf je eigen programma samen. Elke artiest treedt drie keer op, maar kan soms snel uitverkocht raken. Als een van jouw gekozen optredens al is uitverkocht, kun je of een andere ronde gaan of een ander optreden kiezen. Er is altijd keuze genoeg en juist de onbekende acts blijken vaak onverwachte hoogtepunten te zijn. Tussen de rondes door is er steeds een half uur pauze, zodat je niet als een gek naar de volgende kamer hoeft te sjezen. De kamers zijn makkelijk per fiets of lopend te bereiken. Na de laatste ronde gaan zowel publiek als artiesten los op het eindfeest!

  • Het programma is als volgt:
  • Ronde 1 - 20:30 tot 21:00
  • Ronde 2 - 21:30 tot 22:00
  • Ronde 3 - 22:30 tot 23:00
  • Afsluiting - 23:00 tot 03:00 @ & Kleine zaal Hedon
Koop je tickets nu!

STUKAFEST ON SOCIAL

Contact Zwolle

Heb je vragen, opmerkingen of ideëen voor Stukafest Zwolle? Wil je ons sponsoren? Of een complimentje achterlaten? Via het onderstaande veld kan je Stukafest Zwolle bereiken!

 

 

Stukafest wordt mede mogelijk gemaakt door